Onderstaande vragen zullen ten betrekking zijn voor uw lidmaatschap binnen Team A.R.C. en uw lidmaatschap met derde als bijvoorbeeld het N.A.B.V.

Binnen Team Airsoft Ranger Core hebben wij 3 sub-teams ter onderverdeling voor de speelstijl die wij binnen ons team voeren.

Een ieder heeft een eigen keuze in welk team hij of zij wilt spelen, en welke speelstijl jij wilt handteren binnen het team.

Team Alpha:

Het alpha team is ons eerste aanvalsteam binnen Airsoft Ranger Core dit team staat ten alle tijden vooraan en zal voornamelijk gericht zijn om het behalen van missies tot een succes te leiden. Voornamelijk is dit team voorzien van AR- / SMG spelers.

Team Bravo:

Het bravo team is ons tweede aanvals-/support team deze zal om het alpha team heen draaien en waar nodig van afstand ervoor zorgen dat de Alpha leden hun werk goed kunnen verrichten. Voornamelijk is dit team voorzien van DMR- / LMG spelers.

Team Charlie:

Het Charlie team is onze lange afstand team en voornamelijk voorzien zijn van Snipers deze zijn onze spil van informatie voorziening.